Cariere

Oportunitate de carieră – Asistent Manager, Asociația OIREP Ambalaje

Oportunitate de carieră – Asistent Manager, Asociația OIREP Ambalaje

Profilul candidatului

Asociația OIREP Ambalaje caută o persoană de încredere, implicată, pro-activă și dornică să activeze într-un domeniu foarte dinamic.
Asociația noastră este în căutarea unui Asistent Manager cu excelente abilități de comunicare, orientat către rezultate și dornic să asimileze informații noi. Dacă ai studii superioare, cunoștințe bune de operare PC (Excel, Word, PPT), competențe pe zona de social media, experiență pe un post similar și cunoști limba engleză la un nivel mediu, atunci locul tău este lângă noi.

Responsabilitățile Asistent Manager-ului:

• Supraveghează și administrează activitățile zilnice ale biroului
• Efectuează analize, situații centralizate, rapoarte solicitate de către Directorul Executiv, specifice domeniului de activitate al Asociației
• Coordonează și supraveghează proiecte din cadrul Asociației la solicitarea Directorului Executiv
• Organizează ședințe, ține minute și se asigură că sunt îndeplinite acțiunile stabilite în ședințe
• Stabilește întâlniri și menține la zi agenda Directorului Executiv
• Asigură fluxul informațional și de comunicare între Directorul Executiv și membrii Asociației, dar si cu prestatorii de servicii, autorități, colaboratori externi (alte asociații, instituții, etc)
• Pregătește, organizează și arhivează documente
• Asigură activitatea de protocol
• Asigură sprijinul administrativ Directorului Executiv
• Sub coordonarea Directorului Executiv se ocupă de activitățile legate de social media
• Sub coordonarea Directorului Executiv face research pe temele de interes ale Asociației în vederea elaborării de materiale de specialitate.

Ce oferim ?

Un cadru dinamic și motivant de dezvoltare personală și profesională într-un domeniu în plină dezvoltare
Cunoașterea principiilor de management modern
Oportunități de învățare la locul de muncă și dezvoltare în carieră
Un mediu de lucru modern

Descrierea angajatorului

Asociatia OIREP AMBALAJE este o organizație profesională, neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă, care urmărește promovarea intereselor membrilor în contextul desfășurării activității specifice acestora în domeniul gestiunii ambalajelor si deșeurilor de ambalaje, în raport cu autoritățile române și ale Uniunii Europene, vizând asigurarea unui cadru legal optim din punct de vedere financiar și operațional pentru implementarea eficientă a Răspunderii Extinse a Producătorilor în deplină conformitate cu legislația națională și Directivele Europene în materie.

Dacă ești interesat de această oportunitate, trimite CV-ul tău până la data de 24 februarie 2022, la adresa de email office@oirep.ro.