Salutăm inițierea de către Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, a campaniei naționale “Curățăm România!”, realizată în parteneriat cu autoritățile publice locale, agențiile județene pentru protecția mediului, Garda Națională de Mediu, Apele Române și Romsilva.

După curățenie, pentru a schimba fața României și paradigma în care ne aflăm de câteva decenii, educația este un subiect din ce în ce mai important și trebuie abordat în mod serios și consecvent. De aceea, această campanie națională de curățenie trebuie și va fi urmată de o alta, de educare, informare și conștientizare a populației și a operatorilor economici în vederea implementării ierarhiei deșeurilor și mai ales a colectării separate corecte a deșeurilor de ambalaje. Această campanie, concepută și finanțată de Asociația OIREP AMBALAJE în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, se va derula, începând cu luna aprilie 2022, pentru prima dată la nivel național și suntem convinși că, în scurt timp, vom vedea și rezultatele așteptate.

Luna aprilie, considerată în mod traditional luna curățeniei, ne oferă cea mai bună oportunitate ca împreună, să facem curățenie și să ne educăm

https://www.facebook.com/Mediu.Romania/videos/1616063608776783